switch to english gyengénlátóknak Virtuális cégbejárás
Thermográfia - Hőkamerás diagnosztika

THERMOGRÁFIA - HŐKAMERÁS VIZSGÁLAT - HŐTÉRKÉP KÉSZÍTÉS

 
ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

Az infravörös monitorozás emisszión alapuló noninvazív képalkotó eljárás. A Budapesti Mûszaki Egyetemen kidolgozott thermográfiai vizsgálati rendszer érzékeli és feldolgozza a páciens testébõl kisugárzó infravörös sugarakat, átalakítja a jeleket digitális képpé, mely lehetõséget teremt arra, hogy az Ön egészségi állapotát minden összefüggésben feltárja. Olyan diagnosztikai módszer, ami lehetõvé teszi az egész test folyamatos és idõmegkötés nélküli vizsgálatát.

MŰKÖDÉSE

Az emberi test folyamatosan hőt sugároz ki, melyet egy speciális hőkamerával tudunk érzékelni. A gyulladásban lévő területek, gócok, keringési zavarok, daganatok, gerinc deformitások és ízületi elváltozások mellett különböző, még panaszt nem okozó folyamatokat is ki lehet mutatni. Érzékeli az eltérõ infra-elktromágneses sugárzásokat és ezáltal lehetõvé teszi a különféle test élettani képek tiszta és magas minõségû ábrázolását.

FŐBB JELLEMZŐK

 • Objektíven és korrekt módon diagnosztizálja a fájdalmat
 • Diagnosztizálja a különféle betegségeket már a korai stádiumokban is
 • Vizuálisan ellenõrzi a kezelést minden egyes ellátás után
 • A normál fiiziológiás állapot eltéréseinek detektálása 
 • Meghatározza a kezelés további irányait
 • Fájdalommentes vizsgálati eljárás
 • Nincs tűszúrás, tapintás, káros behatás, sugárzás

MILYEN EGY THERMOGRÁFIÁS ORVOSI VIZSGÁLAT?

Maga a vizsgálat tulajdonképpen nem más, mint egy hőfényképezés adott vagy teljes testfelületről. Leginkább röntgenfelvétel készítésre hasonlít, de attól egyszerűbb  kényelmesebb. és biztonságosabb, ugyanis semmilyen sugárzás nem éri a testet.

A hőkamera sokban hasonlít az otthoni használatra készült videókamerákhoz vagy biztonsági kamerákhoz, de speciális elektronikája képes a hőt érzékelni és ezt monitoron megjeleníteni.


A vizsgálat időpontegyeztetés alapján történik, egyszerre egy vizsgált személy van bent  (kisérő persze lehet). A vizsgálathoz a ruházatot le kell venni, így érzékelhetők legjobban a test által kibocsátott hőmérsékletek. A vizsgálatot végző több oldalról készíthet felvételt Önről, mely képeket nyomtatott formában, a lelettel együtt kézhez kap
.

thermo_lab1.jpg  thermo_lab2.jpg

 

RÖNTGEN, ULTRAHANG VAGY THERMOGRÁFIA?

Melyiket válasszam? Sokszor felmerülő kérdés. A termográfiás diagnosztika nem pótolja a röntgen vagy ultrahang vizsgálatokat, hiszen más a célja. Ezzel az eljárással az egészséges szervezethez képest mutatkozó hiányokat és többleteket, alulműködéseket és túlműködéseket, szabályozási zavarokat mutatjuk ki.
Gyakran előfordul azonban, hogy a hőkamera által kimutatott betegségek, elváltozások, gyulladások, stb. gyanúját a másik két diagnosztikai módszerrel meg kell erősíteni.

ELŐNYÖK MÁS DIAGNOSZTIKAI ELJÁRÁSOKKAL SZEMBEN

Legnagyobb előnye, hogy a teljes test vizsgálható egy ülésben. Nem kell Önnek gépek alá-, közé befeküdnie, viselni speciális öltözéket vagy vérvételre menni előtte. Semmiféle veszélye nincs gyermekekre, kismamákra vagy pacemakeres személyekre. Korlátlanul megismételhető a felvétel, ezáltal kitűnően össze lehet hasonlítani a korábban mért eredményekkel.

NÉHÁNY PÉLDA A HŐFÉNYKÉPES DIAGNOSZTIKÁRA

dallergia.jpg
Allergia
dcholecyst1.jpg
Koleszterin 1
dcholecyst2.jpg
Koleszterin 2
dmelanoma1.jpg
Melanoma 1
dmelanoma2.jpg
Melanoma 2
dstruma.jpg
Struma

KIKNEK AJÁNLOTT?

 • A teljesen panaszmentes, tünetmentes, egészséges személyeknek, ha fontos érték számukra az egészség, és szeretnének képet kapni szervezetük általános állapotáról.
 • Egészséges, de időnként különböző panaszokkal küzdő személyeknek, hogy megtudják, hol van szervezetükben a „leggyengébb láncszem”
 • Fokozott stresszterhelésnek kitett egészséges személyeknek, hogy megtudják, hagyott-e már nyomot a stressz a szervezetükben.
 • Egészséges hölgyeknél 35 éves kor alatt emlőszűrés céljából.
 • Régebb óta fennálló panaszok esetén, ha az orvosi kivizsgálás nem találta meg az okot
 • Krónikus betegség esetén a lefolyás ellenőrzéséhez, a gyógyulás megítéléséhez
 • Azoknak, akik valamikor daganatos betegségen estek át, folyamatos, megterhelés nélküli ellenőrzés céljából

JELENTKEZÉS VIZSGÁLATRA, IDŐPONTEGYEZTETÉS, ÁRAK

Jelentkezni lehet interneten a regisztráció végrehajtása után a Szolgáltatások menüpontnál vagy telefonon hétköznap reggel 8.00 órától 16.00 óráig a
330 - 7735, 329 - 0026 telefonszámokon.

Kuponnal rendelkezők CSAK TELEFONON jelentkezhetnek!

A Thermográfiás vizsgálat ára 14800.-Ft

Back.jpg

 

hőkamera,termográfia,hőtérkép,hőfénykép,diagnosztika,termográfiás vizsgálat

 Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár üres.
Új Magyarország logo TÜV logo