switch to english gyengénlátóknak
Virtuális cégbejárás
Talpnyomás mérés - Egyedi talpbetét készítés

TALPBETÉT KÉSZÍTÉSE SZÁMÍTÓGÉPES TALPNYOMÁSMÉRÉSSEL
 
ÚJ NYITVA TARTÁS
HÉTFŐ, SZERDA, CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK: 8.00 - 16.00
KEDD 8.00 - 18.00

A számítógépes kapcsolattal láthatóvá válnak a talp esetleges deformitásai, illetve megállapíthatjuk a súlyponti eltéréseket, melyből következtethetünk a vázrendszer esetleges elváltozásaira is.
A nyomáspontokat színskála segítségével és mért nyomásadatok segítségével elemezzük, majd ezek alapján készítjük el a talpbetétet.

fsa1.jpg
A számítógépes talpvizsgálatról

A mozgásszervi betegségek között a láb ortopédiai megbetegedése a leggyakrabban jelentkező probléma. Ennek felderítésére és kezelésére egy új diagnosztikai eljárást vezettünk be, mely Európában már alkalmazott és sikeres módszer.
A láb vizsgálat során egy nyomáselemzési térkép segítségével részletes és pontos képet készítünk a lábról, statikus méréssel. Statikus mérésnél a nyomásérzékelő lapra először mezítláb, majd az időközben elkészült betéttel rá kell lépni.
A számítógépes elemzéskor megállapítjuk a túlterhelt, vagy egyenetlen talpi nyomásponti értékeket és ennek tükrében készül el a talpbetét (kiemelten fontos diabeteses betegeinknél és sportolóknál).

 fsa3.jpg fsavizs.jpg pod.jpgfsa.jpg
 fsa4.jpgA vizsgálatnak megfelelően elkészített betétet behelyezzük a cipőbe, és az ismételt vizsgálattal ellenőrizzük, hogy a talpbetét megfelel-e a korrekciós elveknek, illetve kedvezőbb teherelosztási viszonyokat biztosít-e.

Rendszerünk segítségével objektív és pontos, mért képet kapunk a láb statikai betegségeiről, s így az elkészített egyedi tervezésű talpbetét személyre szabottan kerül kialakításra és ellenőrzésre.
számítógépes talpvizsgálat, talpbetét, nyomáspontos mérőrendszer
Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást?

A számítógépes nyomásponti vizsgálatra a talpbetét rendelés keretén belül kínálunk lehetőséget. Amennyiben a rendszer működéséről, és a vizsgálat folyamatáról több információt szeretne megtudni, forduljon munkatársainkhoz.
Posta Aladár,Tamics Máté (06-1) 330-7735 /119 m

Időpontfoglalás interneten

A talpnyomás mérés ára: 2400.-Ft.

A talpnyomás mérést kizárólag a Pillangó Egészségcentrumban végezzük.

Egyedi talpbetét készítés

Megérdemli, hogy a szabadidőben, otthon vagy munka alatt egészséges környezetben, az aktivitást maximálisan támogató, egyedi méretvétel alapján, az elvárása szerint készített talpbetétet viseljen.
 
  • Talpbetét szalonunkban külön egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül juthat az Ön által kiválasztott, minőségi anyagokból készített talpbetéthez.
  • Vállaljuk, hogy meglévő cipőjébe illesztjük az Önnek készített betétet.
  • Kiváló minőségű izzadás gátló és szagelszívó betéteinket ajánljuk érzékeny lábú ügyfeleinknek.
  • Cukorbetegeknek speciális diabétesz betétet ajánlunk.
  • A beteg láb komoly hatással van a testén jelentkező összes fájdalomra! Vizsgáltassa meg lába egészségét!
  • Remek ajándék lehet a Talpbetét Utalvány azoknak, akik kevés időt fordítanak egészségük karbantartására.
    Lepje meg szeretteit Talpbetét Utalvánnyal, amivel VIP kiszolgálásban részesítjük! Ajándékozzon egészséget!
Back.jpg


Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár üres.
Új Magyarország logo TÜV logo
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére Elfogadom!