switch to english gyengénlátóknak
Virtuális cégbejárás
Szilikon Protézisek

SZILIKON PROTÉZIS KÍNÁLATUNK


Kozmetikai és esztétikai pótlások minõségi anyagokból,finom megmunkálással. A protézisek amputációs szinttől függõen nemcsak esztétikai pótlásként működhetnek, hanem funkcionálisan segítséget nyújtanak, pl.: fogás,írás,gépelés,stb. Bőr pigmentációt, szőrzetet, erezetet vagy akár tetoválást is létre tudunk hozni, ha a Ön úgy kívánja. Alapállapotban Acryl körömmel készülnek, mely festhető, de építhető rá műköröm is.

Szilikon termékkatalógus

SZILIKON LÁB-, LÁBUJJ PÓTLÁSOK
L115.jpg
labpotlas1.jpg
Szilikon anyagból készült láb protézis, mely a láb részleges, vagy teljes amputációját követõen, tapadó tokos illesztéssel rögzül a meglévő csonkhoz.
A szilikon tok használatával jobb illeszkedéstés felfüggesztést érhetünk el, valamint egyenletesebb teher-, és nyomáseloszlást.  Megakadályozhatjuk vele a csonk bõrfelszínének hámsérüléseit, valamint az érzékeny csonkfelszínek nagyobb terhelését is.  Lábujj pótlások rendelhetõk, baleset vagy egyéb megbetegedés miatt amputált lábujjak esetén.Méret, szín, forma az eredetivel majdnem teljesen megegyezõ
.

labpotlas3.jpg
labpotlas4.jpg
SZILIKON KÉZ RÉSZLEGES VAGY TELJES PÓTLÁSA
kezpotlas1.jpg
kezpotlas2.jpg
Szilikon anyagból készült ujj, vagy hüvelykujj protézis, mely a részleges vagy teljes ujj, hüvelykujj amputáció után esztétikailag helyre állítja a meglévõ végtaghiányt.Az amputáció szintjétõl függõen bizonyos funkciókra is képes.

Részleges vagy teljes kézprotézis, mely amputáció után esztétikailag helyreállítja a meglévõ végtaghiányt.Ezzel lehetõvé válik a fogás képessége, bizonyos eszközök használata, pl. kanál,fogantyúk, kapaszkodók stb.
 
kezpotlas3.jpg
kezpotlas4.jpg
SZILIKON UJJ PÓTLÁS
ujj_14_1024.jpg
Szilikonból készült ujj, vagy hüvelykujj protézis, mely a részleges vagy teljes ujj, hüvelykujj amputáció után helyreállítja a meglévő végtaghiányt.
Az ujjpótlások elsősorban esztétikai célokat szolgálnak, de bizonyos esetekben funkcionálisak is.
Akril körömmel készítjük, de helyezhető rá műköröm is.

ujj_10.jpg
ujj_16_1024.jpg
ujj_5.jpg
SZILIKON FÜLPÓTLÁS
 fulpotlas1.jpgFinoman megmunkált, eredetivel szinte teljesen megegyező szilikonból készült fülpótlásokat ajánlunk. Anyagában,színében hasonlít az egészséges fülhöz.
 fulpotlas2.jpg
SZILIKON ARCMASZK ÉGÉSI SÉRÜLÉSEK ELLÁTÁSÁRA
arcmaszk.jpg
Szilikon anyagból készült maszk, mely az emberi fej arci területére kerül felhelyezésre, égési vagy traumás sérülések ellátására.Az arcmaszk funkciója, hogy az égett vagy sérült bőrfelületet óvja a fertőzésektől, biztosítsa az egyenletes bőr és sebgyógyulást, melyet a szilikon anyag cellás szerkezete által egyenletesen biztosít. 
ÁLLKAPOCS RÖGZÍTŐ
allrog1.jpg
Állkapocs sérülés, törés esetén a rugalmas bandázsokkal szerelt rögzítő kényelmes tartást ad, ezzel segíti a gyógyulást.Viselete közben a száj mozgatható, de a túlzott mozgást nem engedi, így a fájdalom is elkerülhető.
Sportolóknak ideális.
allrog2.jpg
ARC ÉS ORRVÉDŐ MASZK
Arcvedo_A.jpg

Új eszközünk speciálisan az arc traumás sérülése utáni biztonságos és kényelmes rehabilitációt szolgálja.
Használható az arc, orr, szem körüli rész védelmére, rögzítésére.

Sportolóknak is ajánlott, a sportsérülések gyógyulását elősegíti.
Belül szivacsos légáteresztő anyaggal bélelt vékony thermoplasztikus műanyagból készül.Gumis fejpánttal lehet rögzíteni.

Az eszköz egyedi mintavétel alapján készül, TB támogatás nincs a termékre. Mivel egyedileg készül, konkrét árat nem tudunk mondani, árajánlatot készítünk. Időpontegyeztetés szükséges.

Többféle mintázattal is rendelhető.

Arcmaszk_3.jpg
Sérült végtag esztétikai pótlása

Vállaljuk sérült végtagok, testrészek, esztétikai pótlását, sérülések kozmetikai  korrekcióját, nem sebészi úton.
Az alábbi példa egy autóbalesetben sérült személy súlyos combizom sérülésének kozmetikai korrekcióját mutatja be.Kattintson a képre a nagyításhoz.

 
combszil_elotte_utana.jpg
                         
A fenti példában szereplő pótlás rögzítése szilikongumival történik, amit harisnya szerűen lehet felvenni. Ezek a pótlások, kitöltések kizárólag esztétikai célokat szolgálnak, bármikor levehetőek, hogy a sérült területet tisztán tarthassuk.

 
Back.jpg

 

 


 

 Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár üres.
Új Magyarország logo TÜV logo
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére Elfogadom!